Mijn derde jaar op rij, de inzending voor de Worldwide Pinhole Photography Day. Dit jaar met 1268 inzendingen uit maarliefst 60 landen wereldwijd. Alle inzendingen van dit jaar zijn hier te zien.Mijn tweede inzending voor de Worldwide Pinhole Photography Day. Dit jaar 1292 inzendingen uit 62 landen wereldwijd. Alle inzendingen van dit jaar zijn hier te zien.

Een selectie van mijn pinhole fotografie was te koop bij Concordia Kunst en Design winkel in Enschede.
Meneer Visser kijkt naar Kunst! Een verzameling van miniatuur werkjes door Pakje Kunst deelnemers worden door Meneer Visser besproken in een kort filmpje. Bekijk hier het filmpje van het door mij ingezonden miniatuur werk.

Mijn eerste inzending voor de Worldwide Pinhole Photography Day. Dit jaar meer dan 1000 inzendingen uit 51 landen wereldwijd. Alle inzendingen van dit jaar zijn hier te zien.Een overzicht van vijf jaar HenC Houtencamera en Low-Expectations pinhole fotografie was te zien en te koop in de Kunstautomatiek in Kunstcentrum Tetem in Enschede tegenover ArtEZ (AKI). De Kunstautomatiek in de foyer van Tetem is een unieke manier om kunst/design te bekijken en direct te kopen. De Kunstautomatiek wordt beheerd door fashion artist Jasmijn Miltenburg en gevuld met haar eigen ontwerpen of een wisselende collectie van regionale kunstenaars en vormgevers. Helaas is de expositie wegens de Corona crisis vroegtijdig beëindigt...


Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio. De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts €4. Het foto-werk van Hans Gerritsen is sinds dit jaar te koop in de Pakje Kunst-automaat in koffie café Meisje in Enschede. Meisje is een hip koffietentje in hartje Enschede.


Kunstautomat is opgericht door Lars Kaiser, Agentur Kunsttick Potsdam (D), waarbij kunst op ludieke wijze onder de aandacht wordt gebracht bij kunstminnend publiek. Oude mechanische sigarettenautomaten afkomstig uit Berlijn, worden als cultureel erfgoed ingezet en bevatten kunstwerken ter grootte van een sigarettendoosje. Voor 4 Euro trek je een willekeurig doosje met daarin een uniek kunstwerk en een bijlage. Vanaf juni 2020 is het foto-werk van Hans Gerritsen te koop in deze automaten.Low-Expectations / HG67    © 2019